Welkom bij kindergrime “Kindersnoetjes”

We toveren en grimeren een lach op uw kapoen!

Kindergrime , een pure passie!

Het Kindersnoetjes team bestaat uit mensen die dag in dag uit met kinderen werken. Kinderen op een leuke manier animeren is voor ons dan ook geen werk maar een pure hobby. Bij ons bent u dan ook aan het juiste adres voor zowel kindergrime, glittertattoos alsook LaDot tattoos. Leergierig als we zijn pikken we ook nu nog regelmatig een extra thema les rond kindergrime op zoals Halloween, Sinterklaas, kerst…

Heeft u binnenkort een verjaardagsfeest, evenement of bedrijfsfeest ? Wilt u de kinderen net dat beetje extra laten genieten? Dan is het Kindersnoetjes team wat u zoekt! Want zeg nu zelf… Welk kind wil niet eens een kleurrijke prinses, fee, leeuw, piraat of wat dan ook zijn voor 1 dag?
Wij hebben reeds jaren ervaring in kindergrime en dit alles onder leiding van een gediplomeerd grimeur. Om uw feesten en evenementen nog feestelijker te maken kunt u ons inhuren om uw kids een onvergetelijk moment te laten beleven. Wij bezorgen u een professionele dienst. Uw kleine spruit kan kiezen uit ons ruim keuzeaanbod aan tattoos, kindergrime voorbeelden alsook zijn of haar eigen fantasie in beeld laten brengen. Kortom alles om zijn of haar hartje sneller te doen slaan.

Uiteraard gebruiken wij enkel kindvriendelijke schminkproducten die voldoen aan de strenge Europese normen van cosmetica. Deze producten worden zeer goed onderhouden om allergieën te voorkomen. Wij werken enkel met schmink op waterbasis. Deze is makkelijk te verwijderen met een beetje water en de laatste restjes met wat water en zeep. Aarzel dus vooral niet om ons vrijblijvend te contacteren!

 

Met vriendelijke groetjes,

 

Het Kindersnoetjes team

“Wij gebruiken enkel kindvriendelijke schminkproducten op waterbasis
die voldoen aan de strenge Europese normen van cosmetica.”

Vul hieronder ons handig contactformulier in of bezoek onze contactpagina waar u reeds meer informatie kan vinden.

    Kindersnoetjes logo te vinden op al uw evenementen en kinderfeestjes

    mail ons op kindersnoetjes@gmail.com

    of

    Bel ons +32497/13.07.06 (Dorine Luyckx)

    Menu